PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

SMRČANJE IN SPANJE

Smrčanje zagotovo vsi poznamo. Ali smrči oseba zraven vas ali pa smrčite kar sami. V nobenem primeru ni prijetno, saj smrčanje moti naš dragocen spanec. In če je smrčanje v vašem življenju na seznamu vsako noč, potem ste se že zagotovo spraševali, kaj lahko storite, da bi bilo smrčanja manj. 

V osnovi lahko rečemo, da vsak tu pa tam smrči. Statistika pravi, da v povprečju smrči več moških kot žensk. V večini primerov ne gre za nič hujšega, v nekaterih primerih pa je vseeno dobro obiskati zdravnika, saj je lahko močno smrčanje pokazatelj kakšnih drugih bolezenskih znakov. 


Razlogov za smrčanje je več. Do tega v osnovi pride, ko zrak oteženo teče skozi dihalne poti, oziroma ko je dihanje med spanjem pač ovirano. Smrčanje je v veliki meri povezano našim načinom življenja. Med pogoste vzroke spada na primer naša starost, telesna teža, aktivnosti, struktura našega telesa, težave z dihalnimi potmi in seveda naše navade pri spanju, kamor spadajo spalni položaji. Razlogov je seveda še več in prav o vsakem bi se dalo na široko debatirati. 

Vsak razlog ima zagotovo tudi svoje rešitve. Med eno izmed splošnih rešitev pa spadajo tudi vzglavniki. Pomembna stvar, ki jo je potrebno omeniti je, da lahko navadni vzglavniki z umetnimi polnili postanejo vir pršic, ki rade povzročajo alergije. To se zgodi, če imamo takšen vzglavnik dlje časa (na primer več kot 2 leti) in če ga ne negujemo redno. V tem primeru se rade pojavijo pršice. Alergije na prščice se kažejo v kihanju, kašljanju in seveda v oteženem dihanju, kar je lahko vir vašega smrčanja. O pršicah si lahko več preberete v tem prispevku .


V kolikor bi to lahko bil vzrok vašega smrčanja, potem se rešitev skriva v vzglavniku z naravnim polnilom. Za naravna polnila je značilno, da so primerni za alergike, saj med drugim preprečujejo razvoj pršic. Zraven tega pa imajo še veliko drugih pozitivnih lastnosti.

Zraven pršic pa lahko vzglavnik pomaga tudi pri vaši drži, medtem ko spite. Raziskave so namreč pokazale, da če je glava med spanjem nagnjena preveč naprej, potem to privede do smrčanja. V kolikor pa je nagnjena nazaj, pa to smrčanje umiri. Zato so v takem primeru za vas pravi trši vzlavniki. Te si lahko prilagodite in zaradi trmastih polnil bodo skbeli za vaš željeni položaj med spanjem dlje časa. Potrebno je torej poskrbeti, da bo vaša glava med spanjem nagnjena nazaj. V tem primeru vam priporočamo naravne vzglavnike s polnili kot so ajda, pira ali proso. Spadajo med trše vzglavnike in vam bodo pomagali držati željen položaj med spanjem. Prav tako imajo tudi druge pozitivne učinke na vašo spanje.Vzglavnike z naravnimi polnili lahko najdete tudi pri nas. Tukaj Wink

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup