PREVERI NOVE BIO IZDELKE > RASTLINSKO PROTEINSKO MESO, GRAHOVI IN RIŽEVI PROTEINI, INDIJSKI TRPOTEC, MSM

Naša zgodba

Slovenski specialist za proizvodnjo izdelkov iz naravnih materialov, ki so prijazni do ljudi in okolja.

Naša družba je bila ustanovljena zaradi potrebe- kot tudi sami verjamemo, da so najboljši izdelki ti, ki so narejeni iz naravnih in ekoloških materialov.

V želji po naravnem načinu življenja smo pred časom izdelali prvi ajdov vzglavnik. Tako drugače, domače in prijetno je bilo spati na njem, da smo morali naše zadovoljstvo in užitek spanja deliti z vami. Z leti smo dobili izkušnje in danes smo specializirani za izdelavo naravnih blazin. V naši ponudbi vas čaka pestra izbira vzglavnikov, blazin ter ostalih lesenih, prehranskih in drugih izdelkov, ki so prijazni do našega zdravja in okolja.

Vsi naši izdelki so testirani preden so na voljo strankam, saj le tako lahko ustvarimo kakovosten in prilagodljiv izdelek in tudi samo tehniko izdelave. Zaradi tega smo prepričani, da bodo naši izdelki zadovoljili potrebe najzahtevnejših strank. To je razlog, zakaj lahko garantiramo, da so naši izdelki ne samo naravni in ekološki, ampak tudi visoke kakovosti.

Smo srčna ekipa, ki verjame v moč in dobro narave. Smisel življenja smo našli v naravi, zato kar delamo, delamo z veseljem, ki mu ni para. Veseli smo, da kupci cenijo naš trud in naše naravne izdelke, ki nam in prihodnjim generacijam prinašajo le dobro. Izdelke Bonatura z vso skrbnostjo pridelujemo in izdelujemo skozi vso leto. Verjamemo, da vas bodo prepričali s kakovostjo, zato smo na njih tudi ponosni!

Le živeti je potrebno z naravo in uživamo lahko pridelke in izdelke, ki nam jih narava širokogrudno ponuja...

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup