SPROSTITEV IN TERAPIJA

SPROSTITEV IN TERAPIJA

Naravno do sprostitve in boljšega počutja. 

Bonatura ponuja širok izbor masažnih in sprostitvenih izdelkov, ki vam pomagajo doseči spa izkušnjo v udobju vašega doma. Naši priročni izdelki vam bodo pomagali ustvariti odlično pomirjajoče doživetje. 

Številnim delom telesa lahko masaža koristi in če želite si lahko privoščite razvajanje kar doma, saj vam nudimo priročna orodja in izdelke narejene  za veliko področij. V ponudbi najdete blazine, ki so polnjene z naravnimi polnili in orodja, ki pritiskajo ob telo in nudijo nežno masažo ter blažijo občutek utrujenosti in bolečine.

Nakupuj po

CENI

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi