PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

OBSTOJNOST AJDOVEGA VZGLAVNIKA?

Ker so ajdovi vzglavniki malenkost dražji od sintetičnih in nekaterih umetnih vzglavnikov, se velikokrat pojavi vprašanje o življenjski dobi takšnega vzglavnika. Seveda, dlje kot zdrži, boljši bo vaš nakup.
 
Hiter odgovor je, da lahko ajdov vzglavnik drži tudi 10 let, ampak le, če je pravilno negovan. Na to seveda vpliva več dejavnikov.


 
Prvi dejavnik je kvalitetna prevleka, v kateri se nahajajo ajdove luščine. Izdelana mora biti iz trpežnih materialov. Priporoča se 100% bombaž, ki ne vsebuje škodljivih snovi za zdravje. Prav tako mora prevleka omogočati pretok zraka. Mora pa biti tudi trpežna, da se ne strga pod pritiskom. Pomembna je tudi močna in kvalitetna zadrga, ki se ne bo utrgala ali prepuščala luščin.
 
Drugi dejavnik so pa kvalitetne ajdove luščine. Četudi imamo odlično prevleko, žal ajdove luščine ne zdržijo večno. Skozi čas se počasi sploščijo in zdrobijo. Da boste opazili razliko bo sicer potrebnih nekaj let, saj so kljub vsemu zelo trpežne. Da je ajdove luščine načel zob časa boste opazili, ko bo vzglavnik izgubil svoj volumen. Posledično ne bo več nudil prave opore, kot na začetku. Vzglavnik bo s težavo držal svojo pravo obliko. Zmanjšalo se bo tudi kroženje zraka, saj luščine ne bodo več tako velike (zaradi drobljenja) in hlajenje vzglavnika se počasi izgubi.


Ajdove luščine se z uporabo s ščasom obabijo-zdrobijo. Niso več tako super kot so bile na začetku uporabe.

Na srečo pa se ajdove luščine lahko enostavno in hitro zamenjajo. Ajdove luščine se da kupiti tudi ločeno in ko menite, da so vaše luščine načete, jih lahko zamenjate na preprost način. Zato je pomembno, da ima prevleka dobro zadrgo. Ajdove luščine so vam na voljo tudi na povezavi nakup ajdovih luščin.
 
Prav tako je potrebno skrbeti, da vaš vzglavnik ostane čist. Znoj, telesna olja in druga umazanija bodo vsekakor slabo vplivala na življenjsko dobo vzglavnika. Vsake toliko bo potrebno oprati tudi prevleko. Pri tem ponovno s pomočjo zadrge odstranite vse luščine, umijte prevleko in nato luščine vrnite na svoje mesto. Kako očistiti ajdov vzglavnik si lahko preberet v prispevku "Kako očistiti ajdov vzglavnik".


 
Torej, ali lahko ajdov vzglavnik dejansko zdrži 10 let? Lahko, ampak kot je bilo omenjeno zgoraj, je za to potrebna dobra prevleka, kvalitetne luščine in skrb za čistočo. Prav tako je potrebno luščine zamenjati, če se vam bo skozi čas to zdelo potrebno. Ajdovi vzglavniki so zasnovani za udobje in da jih lahko uporabljate dlje časa.

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup