Volneni vzglavniki (ovčja volna)

VOLNENI VZGLAVNIKI (OVČJA VOLNA)

Varno lahko stavite, da je bil volnen vzglavnik med prvimi na svetu!

Najstarejša oblačila iz volne so datirana v leto 3000 pred našim štetjem. Volna je že nekaj časa naokoli! Ko je pračlovek ostrigel ovce, verjetno ni bilo potrebno preveč domišljije, kaj narediti z volno.

Zračne in izolativne lastnosti volne so edinstveno primerne za uporabo v različnih izdelkih. Na tisoče let se uporablja za različne izdelke, vključno z vzglavniki, odejami, oblačili, preprogami, izolacijo in oblazinjenjem.

V lastni proizvodnji izdelujemo volnene vzglavnike v 10 različnih dimenzijah, ki nudijo udobje in toplino. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni s volnenimi kroglicami, ki so naravno in ekološko polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Volneni vzglavnik priporočamo vsem, ki ste vajenih kompaktnih mehkih vzglavnikov. Vzglavniki so izdelani iz naravnega materiala, brez umetnih dodatkov in kemikalij.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku. 

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi