Proseni vzglavniki

PROSENI VZGLAVNIKI

Spanje na svilnati mehkobi iz prosa!

Vzglavniki iz prosa so manj znana alternativa ajdovim vzglavnikom.

Če ste vajeni spati na ajdovem vzglavnikom, vam bo na začetku nekoliko nenavadno. Prosene luščine se občutijo popolnoma drugače. 

Najbolj očitna razlika je v tem, da se prosene luščine resnično prilagodijo, ko pritisnete na njih. Vaša glava bo potonila globoko v blazino. Občutili boste nežnost. Polnilo se gladko premike in se prilagodi vsakemu pritisku.

Tisti, ki ste skeptični glede trdote naravnega polnila iz luščin, bi se zlahka navadili na prosen vzglavnik.

V lastni proizvodnji izdelujemo ajdove vzglavnike v 10 različnih dimenzijah, ki nudijo nežno mikromasažo in udobje. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni luščinami ajde, ki so naravno polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Vzglavniki so izdelani iz naravnega materiala, brez umetnih dodatkov in kemikalij.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku. tev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku.

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi