PREVERI NOVE BIO IZDELKE > RASTLINSKO PROTEINSKO MESO, GRAHOVI IN RIŽEVI PROTEINI, INDIJSKI TRPOTEC, MSM

Pogoji vračila izdelkov

Ker imamo zadovoljne naročnike smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas.

Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni (niste prejeli izdelka, kot ste pričakovali) ga lahko v 14 dneh NERABLJENEGA in ORIGINAL ZAPAKIRANEGA vrnete (stroške vračila krijete sami), mi pa vam bomo vrnili denar za vrednost izdelka. V primeru, da smo stroške za dostavo plačali mi (npr. ob nakupu nad 50,0€), vam vrnemo znesek nakup izdelka zmanjšan za stroške pakiranja in dostave 4,0 €. Vsi stroški dostave, odkupnine bremenijo kupca.

Naslov za vračilo izdelka:

- Bonatura, Gačnik 78 e, 2211 Pesnica Pri Mariboru

 

Pogoji za vračilo blaga so:

- Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in original zapakiran

- Vračilu morate priložiti original račun, na katerega navedete podatke za vračilo denarja (številko bančnega računa TRR)

 

Blaga ne morete vrniti v naslednjih primerih:

- Če je bil izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam (izdelek narejen po naročilu naročnika)

- Če gre za izdelek z opombo "Narejen po naročilu"

- Če je blago naročila pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost zanjo ne veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov o sklepanju pogodb na daljavo.

Pri vračilu blaga na račun nevedite bančni račun -TRR. Ustezni znesek vračila vam bomo v roku 3 dni vrnili na vaš račun od prejema vrnjenega izdelka.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup