PREVERI NOVE BIO IZDELKE > RASTLINSKO PROTEINSKO MESO, GRAHOVI IN RIŽEVI PROTEINI, INDIJSKI TRPOTEC, MSM

Pernati vzglavniki

PERANTI VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih vzglavnikov in verjamemo tudi, da imamo tradicionalni vzglavnik polnjen z perjem prav za vas!


V lastni proizvodnji izdelujemo 7 velikosti vzglavnikov z naravnim polnilom iz račjega perja, ki imajo 100% bombažno in gosto tkano prevleko-inlet.

Ker nimajo dodanega puha so nekoliko manj puhasti, nudijo pa več kompaktnost, stabilnost in še vedno obilo udobja. Primerni so za ljudi z alergijami na hišni prah, lahko pa sprožijo alergije pri ljudeh, ki so občutljivi na živalsko dlako. Alternativna izbira so Kapok vzglavniki, ki so polnjeni z mehko in puhasto rastlinsko prejo.

Pernati vzglavniki Bonatura so narejeni ročno iz popolnoma naravnih in okolju prijaznih sestavin - 100% bombaža in račje perja. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni z račjim perjem, ki je  tradicionalno naravno polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Vzglavnike priporočamo vsem, ki ste vajenih udobnih in mehkih vzglavnikov.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku!

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup