NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!! PONUDBA JE OMEJENA

Pernati/Puh vzglavniki

PERANTI/PUH VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih izdelkov in verjamemo tudi, da imamo vzglavnik  prav za vas!

V lastni proizvodnji izdelujemo 10 velikosti vzglavnikov z naravnim polnilom iz račjega perja in dodanega puha, ki imajo 100% bombažno in gosto tkano prevleko-inlet.

Ker je puh le kot dodatek, so nekoliko manj puhasti, nudijo pa več kompaktnosti in še vedno obilo udobja. Primerni so za ljudi z alergijami na hišni prah, lahko pa sprožijo alergije pri ljudeh, ki so občutljivi na živalsko dlako. Alternativna izbira so Kapok vzglavniki, ki so polnjeni z mehko in puhasto rastlinsko prejo.

Pernati vzglavniki Bonatura so narejeni ročno iz popolnoma naravnih in okolju prijaznih sestavin - 100% bombaža in certificiranega RDS račje perja/puha. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni z račjim perje/puh, ki je  tradicionalno naravno polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Vzglavnike priporočamo vsem, ki ste vajenih udobnih in mehkih vzglavnikov.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku!

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi