NADVZMETNICE AJDA IN MNENJE STRANK

Tokrat so se pod drobnogled znašle vzmetnice z ajdovimi luščinami. Z zanimanjem za mnenja strank smo segli po telefonu in opravili več deset daljših in krajših klicev, rezultate pa predstavljamo v nadaljevanju. Tovrstne ankete o zadovoljstvu uporabnikov naših vzmetnic so za nas dragocen vir informacij in spodbuda za nadaljnji razvoj ali izboljšavo le-teh :)

Po mnenju naših strank je vzmetnica iz ajde zelo uporabna za:

 • vsakodnevno spanje , brez zdravstvenih razlogov - ne greje, dobro diha in ne povzroča znojenja kože,
 • izboljšanje udobja spanja in neprekinjeno spanje vso noč – preprosto je bolj udobno, hrbtenica se bolje poravna,
 • majhna spalnica, ker je zložljiva - v nekaj sekundah jo lahko zvijete in postavite v kot ali za garderobno omaro ter tako pridobite bivalni prostor,
 • bolečine v hrbtu in hrbtenici
 • mišična distrofija - bolnika je prej močno bolelo, po prehodu na ajdovo ležišče je bolečina izginila in zdaj spi celo noč, kar je bilo prej nedosegljivo,
 • degeneracija sklepov
 • alergije na napihljive vzmetnice namenjene kot ležišče - po zamenjavi vzmetnice z polnjeno z ajdovimi luščinami je alergija izginila, koža se je prenehala potiti, obolela oseba občuti občutno olajšanje,
 • po operaciji hrbtenice,
 • rehabilitacijo.

Zelo pogosta je bila tudi situacija, ko je naročnik vzel ajdovo vzmetnico kot darilo bolnim staršem, tastu ali starim staršem za izboljšanje udobja pri spanju in lajšanje bolečin v hrbtenici ali hrbtu. Pogosto je bil odgovor, da so končno našli dobro vzmetnico za spanje in naj se registrirajo kot terapevtske ali rehabilitacijske vzmetnice.

 

V več primerih so naše vzmetnice odšle tudi v tujino - skupaj z lastniki ali k pravim lastnikom.

Zahvaljujemo se vsem ljudem, ki so z nami delili svoje zgodbe. Upamo, da bo zaradi tega vedno več ljudi spoznalo lastnosti ležišč iz ajde in si izboljšalo udobje spanja, začelo spati vso noč in zmanjšalo nekatere bolezni.

Prav tako želimo poudariti, da so zgornja mnenja subjektivne ocene naših strank, ki niso podprte z nobeno raziskavo.

Bonaturine nadvzmetnice ajda, nadvložek ajda, vzmetnico ajda z vsemi podrobnostmi najdeš TUKAJ.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi