ŠIPEK KREPI IMUNSKI SITEM. NE ZAMUDI ZNIŽANE CENE BIO ŠIPKA V PRAHU

PREDNOSTI VALJA - BOLSTER

8 PRESENETLJIVIH PREDNOSTI VALJASTEGA VZGLAVNIKA, KI JIH NISTE PRIČAKOVALI!

Vzglavniki so na voljo v različnih velikostih in oblikah, ki služijo različnim funkcijam. Od zagotavljanja udobnega spanca do okrasnih kosov, ki prostoru dodajo živahnost. Eden izmed vrst vzglavnikov je tudi valjasti vzglavnik bonatura oziroma vzglavnik bolster bonatura. To je dolga, ozka blazina, napolnjena z različnimi vrstami naravnih polnil, kot na primer volna, perje, luščine ajde, luščine pire, cemprin, kapok preja, češnjeve koščice, itd.

Vzglavniki bolster Bonatura imajo različne namene, od medicinskih do funkcionalne vsakodnevne uporabnosti. Pomagajo vam, da dobro zaspite, ko jih crkljate ali jih vržete med noge, če spite na boku. To pa še ni edina prednost, ki vam jo ponujajo. V nadaljevanju si bomo pogledali osem prednosti valjastega vzglavnika.

Podpirajo telo
Vzglavniki bolster Bonatura so ortopedsko orodje, kar pomeni, da jih je mogoče uporabiti za preprečevanje zvinov in telesnih bolečin.

So varnejši od blazin.
Predvsem so varnejši za uporabo od navadnih vzglavnikov pri dojenčkih ali malčkih. Bolster je običajno bolj toge narave in zato obstaja manjše tveganje, da bodo zadušile otrokovo dihanje med spanjem.

Imajo pomirjujoč psihološki učinek.
Študije so pokazale, da lahko se lahko stiskanje z osebo, predmetom (vzglavnikom) pomaga telesu, da se sprosti.

Spodbujajo dobro držo
Če objamete vzglavnik bolster, medtem ko počivate na boku, lahko med spanjem zravnate hrbet. To spodbuja dobro držo.

Lajšajo napetost
Za boljšo oporo lahko pod vrat namestimo vzglavnik bolster Bonatura. To pomaga razbremeniti mišično napetost, ki se je nabrala po dolgem dnevu.Izboljšajo kakovost spanja
Zraven zgoraj naštetih prednosti pripomorejo tudi k izboljšanju kakovosti spanca s prilagajanjem vaši drži. To še posebej velja, če spite na boku, saj lahko podpora med nogami razbremeni obremenitev spodnjega dela noge.

Pomagajo vam lahko pri okrevanju po poškodbah hrbta
Spanje z valjastim vzglavnikom Bonatura tik nad bokom lahko pomaga razbremeniti pritisk na kolčno kost. To je koristno za ljudi s težavami s hrbtenico.Izboljšajo krvni obtok
Valjasti vzglavnik Bonatura lahko uporabite tudi za dvigovanje določenih delov telesa, kot so noge ali stopala, saj pomaga, da se kri nemoteno vrača v srce, tako da srcu ni treba delati tako močno.

Valjaste vzglavnike bolster Bonatura z različnimi polnili lahko najdete tudi v naši spletni trgovini na povezavi VALJASTI VZGLAVNIK - BOLSTER Bonatura.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup