PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

KAJ VESTE O BRUSNICAH?

Brusnice so priljubljeno super živilo, zaradi visoke vsebnosti hranil in antioksidantov. Načeloma jih uživamo kot posušene, v sokovih, čajih, omakah, sladicah ipd. Brusnice ponujajo vrsto zdravstvenih koristi. So dober vir različnih vitaminov in antioksidantov. V preteklosti so Indijanci uporabljali brusnice za zdravljenje bolezni mehurja in ledvic, medtem ko so jih zgodnji naseljenci iz Anglije uporabljali za zdravljenje slabega apetita, želodčnih težav in krvnih motenj. 

Danes so zdravstveni učinki brusnic naslednji: 

Pomagajo pri zdravljenju okužbe sečil
Brusnice so imele veliko vlogo pri tradicionalnem zdravljenju okužb sečil. Visoka raven antioksidantnih proantocianidinov v brusnicah preprečuje, da bi se nekatere bakterije prilepile na stene sečil. Na ta način brusnice pomagajo preprečiti okužbo. Kljub temu je za to potrebna visoka koncentracija ekstrata brusnice.Zmanjšuje tveganja za bolezni srca in ožilja
Nekateri dokazi kažejo, da lahko polifenoli, ki jih vsebujejo brusnice, zmanjšajo tveganje za bolezni srca in ožilja. Dodajanje brusnic v prehrani lahko pomaga osebi pri obvladovanju večih dejavnikov tveganja bolezni srca in ožilja. Dodatek brusnic naj bi tudi pomagal zmanjšati indeks telesne mase (BMI) in izboljšati raven lipoproteinov visoke gostote (HDL) ali "dobrega" holesterola.

Upočasnjuje napredovanja raka
Brusnice oziroma spojine v brusnicah imajo številne ugodne učinke na rakave celice. Tako uničujejo rakave celice, upočasnjujejo rast rakavih celic, zmanjšujejo vnetja itd.

Izboljšuje ustno zdravje
Brusnice lahko koristijo tudi ustnemu zdravju na način, da preprečujejo vezavo bakterij na površino zob. Koristne so lahko tudi pri preprečevanju bolezni dlesni.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup