CEMPRIN VZGLAVNIKI S POLNILOM VISOKOGORSKEGA ŠVICARSKEGA BORA ZDAJ S POPUSTOM. KLIK KLIK

SPOZNAJTE VZGLAVNIK S KAMELJO VOLNO

Za prijeten in zdrav spanec nista pomembni le postelja in vzmetnica, nepogrešljiv atribut za dober počitek je tudi vzglavnik. Ena odličnih možnosti za kakovosten počitek je vzglavnik s polnilom iz kamelje volne. Že stari Egipčani so cenili koristne lastnosti kamelje dlake, saj ima izjemne lastnosti, ki vplivajo na zdravje ljudi. Odstranjuje namreč toksine iz telesa, ki se v njem nakopičijo čez dan. 
Kamelja volna velja za zelo kakovostno. Posebnost te volne je v strukturi dlak. Te so v svoji notranjosti votle, zaradi česar so lahke in mehke. So zelo trpežne, zato imajo izdelki iz kamelje dlake dolgo življenjsko dobo. 

Zaradi posebnosti kamelje volne imajo ti vzglavniki tudi številne druge prednosti:
- Regulirajo temperaturo. Vzglavniki z volno pomagajo uravnavati telesno temperaturo in koži omogočajo dihanje. Volna ima namreč termostatske lastnosti. Polnilo omogoča neoviran pretok zraka in pomaga, da vas poleti ohladi, pozimi pa prijetno ogreje. 
- Nastavljivo polnilo. Polnilo lahko prilagodite svojim željam. Lahko ga odvzamete, da bo vzglavnik mehkejši ali ga dodate, če želite bolj trši vzglavnik. 
- Hipoalergenost. Vzglavnik iz kamelje volne je odporen na pršice. Ker je narejen iz popolnoma naravnih materialov je primeren tudi za tiste, ki so alergični na poliestrska ali druga umetna vlakna. 
- Vzglavniki so antibakterijski. Kamelja dlaka vsebuje, kot naravni material, lanolin, ki preprečuje razvoj bakterij in mikroorganizmov, ki so škodljivi za ljudi.
- So vsestranski. Zaradi nastavljive trdnosti lahko vzglavnik uporabljajo odrasli in otroci.
- Preprečujejo kronično utrujenost.

Zmotno je mišljenje, da ima kamelja dlaka neprijeten vonj. Zanjo je značilen prijeten sladkast vonj, vendar zaradi obdelave ta vonj praktično izgine. Le če imate izredno občutljiv voh, ga lahko malenkost zaznate. 
Prav tako si nekateri ljudje napačno predstavljajo, da vzglavniki iz živalske dlake povzročajo potenje. Ravno nasprotno. Dlake so sicer res tople in pozimi prijetno grejejo, vendar je njihova toplota ''suha''. Njihova naravna lastnost je namreč, da absorbirajo vlago. Ta vlaga se sicer ne zadrži v vzglavniku, saj struktura dlake omogoča vzglavniku, da ta ''diha''. 
Eno izmed napačnih mnenj je prav tako, da je kamelja volna groba in da daje občutek zbadanja. Volna je namreč puhasta in nikakor groba.
Privoščite si kakovosten spanec z vzglavnikom s kamelje volne. Vzglavnike Bonatura polnjene z mehko kameljo volno najdete TUKAJ.

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih preko dostavne službe DPD dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20.  Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe DPD ali dostavljalcu Pošte Slovenije z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup