PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

SPOZNAJTE ŽIMASTI VZGLAVNIK BONATURA

Konjska dlaka je že več sto let glavna sestavina postelj in vzmetnic. Se morda spomnite starih družinskih vzmetnic, ki so ''trajale večno''? Te so bile namreč v veliki meri izdelane iz konjske dlake.

Naložba v izdelke z naravnim polnilom se je zmeraj izkazala kot najboljša odločitev. Sintetični materiali so sicer cenejši, vendar imajo kratko življenjsko dobo, niso zračni, ne nudijo ustrezne podpore, ne ohranjajo oblike in še bi lahko naštevali.

Razlog, da smo se pri Bonaturi odločili za uporabo vzglavnika iz konjske žime, so edinstvene lastnosti materiala.Spoznajte prednosti žimastega vzglavnika Bonatura:

1. Ohranja obliko
Polnilo iz konjske žime omogoča, da vzglavnik ohranja svojo obliko in vam tako nudi potrebno podporo za glavo in vrat.

2. Uravnava vlago
Dejstvo je, da vsakdo ponoči sprošča vlago iz telesa in tako se na vzglavniku vidijo grdi madeži. Umetni vzglavnik vpije vodo kot goba. Naravni vzglavnik, polnjen s konjsko dlako, ima ravno nasprotni učinek. Če konjsko dlako zmočite z vodo in jo stresete, se ta takoj posuši. Ta vzglavnik je odlična izbira za vse tiste, ki se ponoči prekomerno potijo, saj tekstura žime odlično uravnava vlago.

3. Zračnost
Konjske dlake so votle, kar pomaga pri prezračevanju vzglavnika. Zrak se ne ujame v vzglavnik, ampak se usmerja skozi dlake, kar preprečuje neprijeten vonj. Struktura dlake tako skrbi za kroženje zraka, kar omogoča konstantno ''svežino'' vzglavnika. Ker ima konjska dlaka lastnost ''dihanja'' je spanje prijetnejše.

3. Uravnava temperaturo.
Zmožnost uravnavanja temperature je ključni dejavnik konjske žime, ki vam bo pomagal pri odličnem spanju. Pomaga ustvariti površino, ki vzdržuje temperaturo. Poleti vas bo hladila, v zimskem času pa prijetno grela.

4. Udobje
Če ste kdaj potrepljali konja, potem boste vedeli kako gladko in mehko dlako ima. Ta lastnost nudi dodatno udobje.

5. Ne povzroča alergij
Žima, ki jo uporabljamo za polnilo, ima hipoalergene lastnosti. To pomeni, da je popolnoma brez alergenov, da ne povzroča alergij. razen v primeru, če veste, da ste alergični na konjsko dlako. Struktura konjske žime odganja pršice, ima antibakterijske ter protiglivične lastnosti. Spanje  je tako bolj zdravo.

Narava ima res neverjeten način, da nas oskrbi z naravnimi vlakni, ki nam pomagajo ustvariti vrhunski nočni spanec.

Vse velikosti žimastih vzglavnikov Bonatura najdeš TUKAJ.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup