PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

KLORELA IN NJENI UČINKI NA ZDRAVJE

Klorela je zraven spiruline še ena alga, ki je bogata s hranljivimi snovmi in je znana po različnih pozitivnih učinkih na zdravje. V osnovi gre za enocelično algo, ki se uporablja v medicini in tudi kot zelo hranljiv prehranski dodatek. Je odličen vir beljakovin, maščob, ogljkovih hidratov, vlaknin, klorofila, vitaminov in mineralov. Ima torej bogato strukturo, ki lahko zelo dobro vpliva na naše zdravje. 


1. Pomaga pri razstrupljanju telesa
Študije so pokazale, da je učinkovita pri odstranjevanju kovin in drugih škodljivih spojin iz telesa. Čeprav imamo ljudje v telesu redko nevarne kovine, smo vseeno obdani z njimi zaradi onesnaženja zraka. Prav tako klorela pomaga zmanjšati količino nekaterih drugih škodljivih kemikalij, ki jih včasih najdemo v hrani.

2. Krepi imunski sistem
Klorela bo konkretno pomagala ohranjati vaš imunski sistem v pravi kondiciji. Študija je pokazala, da so ljudje ob uživanju klorele proizvedli več protitelest, ki so se učinkovito zoperstavila določenim bakterijam. Prav tako so se pokazali znaki povečane imunske aktivnosti. 

3. Pomaga znižati raven holesterola
Nekaj študij je pokazalo, da je uživanje 5-10 gramov klorele na dan znižalo skupni in LDL holesterol ter trigliceride pri ljudeh z visokim krvnim tlakom in/ali povišanim holesterolom. Klorela vsebuje različna hranila (niacin, vlaknine, karotenoide in antiksidante), ki lahko pomagajo znižati raven holesterola. 

4. Je odličen antioksidant
Klorela vsebuje več spojin, ki veljajo za odlične antioksidante (klorofil, vitamin C, beta-karoten, likopen itd). Ti antioksidanti lahko pomagajo pri boju proti številnim kroničnim boleznim. 

6. Lahko izboljša raven sladkorja v krvi
Nekatere raziskave kažejo, da lahko klorela pomaga znižati raven sladkorja v krvi. Čeprav še ni zadosti raziskav, da bi morali jemati klorelo za uravnavanje krvnega sladkorja, je dokazano, da lahko pomaga v kombinaciji z drugimi terapijami.

7. Lahko pomaga pri obvladovanju bolezni dihal
Klorela vsebuje nekatere sestavine, ki lahko pomagajo zmanjšati različna vnetja dihal. To pomeni, da lahko blagodejno pomaga pri astmi ali pri drugih obolenjih dihal.

8. Lahko izboljša aerobno vzdržljivost
Čeprav ne obstaja veliko študij v ta namen, so pa izvedene študije pokazale pozitiven učinek. Rezultati so pokazali, da so imeli ljudje, ki so uživali klorelo, znatno izboljšano sposobnost nasičenja pljuč s kisikom, kot pa ljudje, ki so jemali placebo. 

9. Je zelo hranljiva
Impresiven prehranski profil je povzročil, da mnogi imenujejo klorelo tudi “super hrana”. Njena natančna vsebnost hranil je sicer odvisna od rastnih pogojev in načina obdelave. Vsekakor pa vsebuje 50%-60% beljakovin in vseh devet esencialnih aminokislin. Vsebuje tudi vitamin B12, je dober vir železa in vitamina C, zagotavlja široko paleto antioksidantov, vsebuje tudi druge vitamine in minerale, ter nekaj omega-3.Da povzamemo - Klorela naj bi izboljšala raven energije, zdravje jeter, prebavo, simpotme PMS in druge naštete stvari. Kljub vsemu je potrebnih še nekaj znanstvenih dokazov, vendar pa je jasno, da bo ta bogata alga prinesla veliko koristi vašemu zdravju. 

Če bi želeli BIO klorelo v prahu Bonatura vključiti v svoj vsakdan, potem jo lahko najdete tudi v naši spletni trgovini.

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup