PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

KAJ JE KOREN MACE "MACA V PRAHU"?

 

Za začetek naj povemo, da kljub asociaciji maca v našem primeru nima nič opraviti z mačkami. Maca je rastlina, ki raste v osrednjem Peruju na visokih planotah Andov. Na tem območju se goji kot zelenjavna rastlina že vsaj 2000 let. Najpomembnejši del rastline je korenina, ki rastlino loči v različne kategorije glede na barvo korena (lahko je rdeč, črn, roza ali rumen). Korenine po obliki spominjajo na redkvico ali repo. 


Maco zaradi močnega prehranskega profila pogosto označujejo za super hrano. Lahko tudi rečemo, da je prehranska elektrarna, saj zagotavlja ključna makro in mikro hranila ter edinstvene rastlinske spojine za podporo aktivnemu človeškemu telesu. Vsebuje nekatere minerale, vključno s kalijem in kalcijem, ima pa tudi vitamina C in B, vključno z B3. Prav tako je zelo dober veganski vir železa, saj le ena 5g čajna žlička zagotavlja 10% RDA (priporočen dnevni odmerek) za moške in ženske po 50 letu starosti in 5% RDA za med 19 in 50 let starosti. Ena čajna žlička (5g) vsebuje tudi 20% RDA bakra za odrasle. Baker je seveda potreben, da sproži sproščanje železa in tvori hemoglobin, ki prenaša kisik po telesu, zraven tega pa sodeluje pri proizvodnji rdečih in belih krvnih celic. 

Maca torej ne samo, da lahko prispeva k boljšemu splošnemu počutju, lahko tudi uravnoteži raven hormonov, poveča energijo in podpre zdrav libido. Snovi v maci pomagajo telesu, da se prilagodi in da lahko živite uravnoteženo. 

Današnja najpogostejša oblika, ki jo najdete, je maca v prahu, njen zemeljski, oreškov okus pa se dobro meša z mlekom (kot v latteju) ali s smutiji. Dodajanje prahu iz korenine mace v jutranji smuti se zdi najbolj priljubljen način njegove uporabe. Če ste navadno občutljivi na dodatke, ga boste morda želeli uporabiti zjutraj, da se izognete morebitni nespečnosti. Maca prihaja tudi v drugih oblikah, čeprav niso tako pogoste. Tu lahko najdete tudi kapsule in tekoče izvlečke. Večina dodatkov na trgu je narejenih iz rumene mace, dodatki iz rdeče make ali črne mace pa lahko nudijo nekoliko drugačne koristi za zdravje.

Naredite prostor za Maco
Z impresivnim seznamom prednosti lahko Maca pomaga dopolniti zdrav življenjski slog. Maca je superživilo, ki spodbuja razpoloženje, krepi energijo in krepi libido, ki ga je enostavno dodati v svoje vsakdanje življenje. Maco v prahu najdete tudi v naši spletni trgovini in naročite jo lahko že danes> Nakup .

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup