Z VZGLAVNIKOM NA DOPUST

Morda se sliši čudno, ampak veliko ljudi vzame s seboj na dopust kar svoj vzglavnik. Zakaj? Razlogov je več. Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste šli na morje v kakšen hotel ali apartma in vas je po prvi noči vse bolelo. Pa tudi po drugi ali po tretji. Razlog je velikokrat prav v vzglavniku. Naše telo je navajeno na vzglavnik na katerem spite vsako noč. Sploh, če imate vzglavnik z naravnim polnilom, ki vam je pomagal pri težavah z vratom, bo spanje na počitniškem vzglavniku z najverjetneje umetnim polnilom za vas boleče, saj se bodo vrnile stare bolečine. Zato vam naj ne bo neprijetno, če boste s seboj na dopust prinesli svoj vzglavnik. Na nek način je to tudi priporočljivo v kolikor imate težave z vratom ali hrbtenico. Prav tako bodite pozorni, če imate kakšne alergije. V kolikor doma spite na skrbno izbranem vzglavniku zaradi alergij, potem je tudi v tem primeru dobro vzeti s seboj svoj domači vzglavnik, ker nikoli ne veste, kakšen vzglavnik vas čaka na začasni postelji.

 

Seveda niso vsi vzglavniki v hotelih ali apartmajih slabi. Nekatere nočitvene destinacije dajo več na zdravje in na zdrav spanec svojih gostov, zato tudi sami primerno skrbijo za vzglavnike. Ponekod lahko tudi spite na vzglavnikih z naravnimi polnili. Priporočamo vam, da se pred prihodom na vašo počitniško destinacijo pozanimate o vzglavnikih, ki jih imajo. Če boste imeli srečo, boste lahko tudi izbirali med ponujenimi vzglavniki.

Lahko pa se zgodi tudi obratno - če boste na dopustu spali precej bolje kot doma, potem veste, da je morda potrebno zamenjati vaš domači vzglavnik. V različnih raziskavah so ljudje, ki na dopust vzamejo svoj vzglavnik navedli, da raje spijo na svojem vzglavniku kot pa na tujem, ker ne vedo kaj vse se je s tem vzglavnikom predhodno dogajalo. Upamo, da še niste naleteli na vzglavnik, ki bi celo imel že čudne vonjave. Kot smo omenjali že v drugih prispevkih, se med spanjem luščijo kožne celice ali pa se izloča znoj, ki lahko prodre skozi prevleko v samo polnilo. 

Če se vam še vedno zdi, da je jemanje svojega vzglavnika na dopust malo čudno, potem so tukaj še rezultati ene svetovne raziskave, ki pravi, da je vsakih 7 od 10 vprašanih potrdilo, da so imeli na dopustu že slabo izkušnjo z vzglavniki in da je vsakih 5 od 10 vprašanih na dopust v preteklosti že vzelo svoj vzglavnik. 

V kolikor ste torej navezani na svoj domači vzglavnik, ker vam nudi udobje in skrbi za vaše počutje, potem ga je vsekakor priporočljivo vzeti s seboj, v kolikor imate to možnost. Po navadi nikoli ne veš do zadnjega, ali bo vzglavnik na dopustu precej debelejši od domačega ali pa zelo tanjši. S svojim vzglavnikom se boste izognili takšnim nevšečnostim. Priskrbite si svoj zračni vzglavnik Bonatura in si zagotovite dopust v pravem pomenu besede. Izjemno zračne vzglavnike Bonatura narejene iz naravnih sestavin najdeš TUKAJ

 > https://www.bonatura.si/naravni-vzglavniki

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi