PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

KAKO ZASPATI IN SE NASPATI?

Imate kdaj težave s spanjem? Se zbujate sredi noči in ne zaspite nazaj? Ali pa preprosto ne morate zaspati in se premetavate po postelji? Nekateri imajo s tem redne težave, drugi redkeje, zagotovo pa smo se vsi znašli v situaciji, ko bi želeli zaspati in je ura naenkrat 3 zjutraj, ko se še zmeraj nejevoljni premetavamo po postelji. Vzrokov za to je več - od vpliva vremena, lune, predvsem stresnega življenja ali dela, skrbi in tako naprej. Ne smemo pozabiti, da je dober spanec pol zdravja in da ima spanec (tako dober kot slab) velik vpliv na to, kako boste preživeli naslednji dan. Velikokrat si lahko pomagamo tudi sami, zato smo tukaj pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli prav, ko naslednjič ne boste morali zaspati. Vse se začne v vaši spalnici oz. v prostoru za spanje.  

Poskrbite za udobno okolje:

1. Poskrbite za kvaliteten vzglavnik in vzmetnico
Neudoben vzglavnik ali vzmetnica vodita do nekvalitetnega spanca. V tem primeru se boste največkrat zjutraj zbujali z bolečinami v vratu ali hrbtenici in bili nenaspani. V prvem koraku vam lahko pomagamo tudi mi, saj imamo na voljo več vrst naravnih vzglavnikov, ki dokazano pripomorejo k boljšemu in zdravemu spancu. Naše vzglavnike polnjene z naravnimi polnili lahko najdete tukaj

2. Preden greste spat, zmanjšajte svetlobo
Izpostavljenost lučem tik pred spanjem lahko negativno vpliva na vaše možnosti za kakovostno spanje. Svetloba zavira izločanje melatonina - hormona, ki vpliva na dnevno-nočni ritem telesa (cirkadiani ritem) in telesu sporoča, da je čas za spanec. 
Razmislite tudi o tem, da svoje žarnice spremenite v tiste, katerih "barvna temperatura" je manjša od 3.000 kelvinov. Te mehke / tople žarnice lahko zmanjšajo vpliv svetlobe na vaš živčni sistem.


 

3. Izklopite zaslone
Umetna (ali "modra") svetloba, ki jo oddajajo zasloni, lahko motijo pripravo telesa na spanje. Zmanjšajte izpostavljenost tako, da vsaj eno uro pred spanjem izklopite televizorje, telefone in računalnike. Če se pred spanjem ne morete umakniti od modrih luči, razmislite o očalih, ki preprečujejo modro svetlobo.


4. Zmanjšajte moteč hrup
Včasih nas moti hrup, ki je zelo nadležen. Včasih na hrup nimamo vpliva - na primer prometna ulica ali sosedov lajež psa, je zunaj vašega nadzora. Pri tem si lahko pomagate z belim šumom, ki je vse bolj prijubljen ali drugimi zvoki, ki pomagajo pri spanju. Obstaja tudi glasba, ki pomirja in vas zamoti pred nadležnim hrupom.

5. Naj bo temno in hladno
Temno, hladno okolje spalnice pomaga spodbujati k spancu. Pomembni je, da vaša spalnica ni prevroča (in tudi ne preveč hladna). Eksperimentirajte, da ugotovite, katera temperatura vam najbolj ustreza. Za blokiranje luči uporabite težke zavese temnih odtenkov ali masko za oči. Polnite telefon ali prenosni računalnik zunaj spalnice - tudi majhna svetloba polnilne naprave lahko moti spanec.


6. Prepovedano delo iz spalnice
Postelje je treba uporabljati samo za spanje in za partnerja - nič drugega. Če pripeljete v spalnico delo, bo to zanesljiv način, ki bo odvračal od spanca. 

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup