GROZDNE PEŠKE IN OPC-JI

Če grozdnih pešk še ne poznate, naj na kratko povemo, da so zelo zdrave, saj vsebujejo močne antioksidante. Z njimi se zdravi marsikatero bolezensko stanje, uporabljajo pa se lahko tudi v kulinariki. Zraven antioksidantov pa so grozdne peške bogate tudi z naravnimi rastlinskimi spojinami, OPCJI ali Oligomernimi proantocianidini. 

Kaj je OPC oz. Oligomerni proantocianidni kompleks?

OPC je izredno močan vodotopni antioksidant, ki se hitro absorbira in raznese po telesu. Proti prostim radikalom deluje 20-krat bolj učinkovito, kot vitamin C in približno 50-krat boljše, kot vitamin E. Ta izvleček iz grozdnih pešk okoli leta 1949 in od takrat velja za najmočnejšo zaščito za ožilje in kot najmočnejši antioksidant
V naravi se OPC nahaja kot sestavni del rastlin. OPC ščiti rastlino pred različnimi boleznimi in je v bistvu kot imunski sistem rastline. Te lastnosti podobno delujejo tudi pri človeku. Prav OPC poskrbi, da je ekstrakt grozdnih pešk prava superzvezda pri zdravju. 
Zraven tega, da je OPC antioksidant, so raziskave pokazale tudi, da deluje tudi protivnetno, antibakterijsko, anti-rakotvorno, protivirusno in protialergijsko. Študije so tudi pokazale, da OPC zavira peroksidacijo lipidov, agregacijo trombocitov, kapilarno prepustnost in da dobro vplivajo na encimske sisteme. 

Lastnosti grozdnih pešk in OPC-ja lahko igrajo pomembno vlogo pri različnih boleznih in pri različnih bolezenskih stanjih. Pomemben je za kosti in za njihovo trdnost, preprečuje pa tudi nastanek kostnega raka. Dokazano je tudi, da preprečuje razvoj in širitev rakavih celic na prostati. Testiranja tudi razkrivajo, da lahko OPC preprečuje razvoj rakavih celic na dojkah, trebuhu in pljučih. Vsebuje tudi visoko vsebnost spojin, ki delujejo kot inhibitorji aromataze. To je še en način, kako lahko grozdno seme pomaga preprečevati in zdraviti raka na dojki.
Priporočljiv je tudi za zdrav krvni pritisk in je pravi terapevt pri Alzhajmerjevi bolezni.

Na voljo so brez grenkega okusa tudi v naši spletni trgovini v obliku prahu

>>KLIKNITE TUKAJ IN RAZIŠČITE<<.

 

 

Zakaj bonatura?

  • Brez skritih
    stroškov

    Brez skritih stroškov

    Cene NE vsebujejo DDV in so KONČNE CENE.  Brez dodatnih-skritih stroškov!

  • Brezplačna
    dostava

    Brezplačna dostava

    Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 40,00 €, vam jih preko dostavne službe DPD dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 40,00 € je strošek dostave 3,20.  Več v dostava in stroški.

  • Plačilo po
    povzetju

    Plačilo po povzetju

    V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe DPD ali dostavljalcu Pošte Slovenije z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

  • Hitra dostava
    do 3 delovne dni

    Hitra dostava do 3 delovne dni

    Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

  • Garancija
    20 dni

    Garancija 20 dni

    Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 20 DNEH nerabljenega  in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.  

  • Enostaven
    nakup

    Enostaven nakup

    Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

  • Naravno
    zdravo

    Naravno zdravo

    Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup