PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

RIČKOVA SEMENA - SEME RADOSTI

Zagotovo ste že slišali za ričkova semena ali ričkovo olje. Riček je posebna in zelo zdravilna rastlina, ki jo poznamo tudi pod imenom toter. Gre za staro oljnico, ki so jo gojili že pred 3000 leti. V Sloveniji se je razen na redkih posestvih pridelava ohranila le na Koroškem. Za pridelavo ni zahteven, saj ne potrebuje posebne zemlje ali dosti vode. Je tudi precej odporna rastlina, ki hitro raste. Njegova uporaba je bila skozi leta različna, saj je vsestransko uporaben, v zadnjih letih pa je postal zanimivejši, saj vsebuje veliko antioksidantov, vitamina E in omega 3 ter omega 6 maščobnih kislin. Zaradi teh elementov pridobiva na veljavi. Še posebej se ga uporablja zaradi vitamina E, saj ta krepi imunski sistem. Zaradi omega 3 maščobnih kislin je primeren za kot prehranski dodatek za ljudi z aritritisom ali drugimi boleznimi. 

Osnova rička so njegova semena. Semena so znana tudi pod imenom “zlato seme” ali “seme radosti”. Čeprav se jih da uporabiti za različne stvari, se najpogosteje uživajo kar surova, saj zaradi tega ohranijo vitamine in maščobne kisline. Za kaj so semena dobra? Imajo odličen vpliv na srce in ožilje, pomagajo pa pri želodčnih težavah, urejanju prebave, zniževanju holesterola, pri alergijah s kožo in tako naprej. Lahko se uporabljajo tudi kot dodatek k prehrani, kot na primer v smutiju, raznih posipih, jogurtu, zajtrkih in podobno. 

Zraven semen se riček pogosto srečamo tudi v obliki olja. Olje se stiska iz semen. Prav tako se ga lahko uporablja za različne namene, kot na primer v kozmetiki, prehrani itd. Tudi olje ima kopico pozitivnih lastnosti, ki lahko odlično vplivajo na zdravje.

Ričkova semena ponujamo tudi v naši trgovini, v kolikor bi jih želeli preiskusiti. KLIK KLIK

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup