PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

PRILJUBLJENOST LESENIH OČAL

Sončna očala so osnovni del vsakdanjega življenja sploh zaradi dejastva, saj lahko resnično ščitijo oči pred slabimi učinki sonca in drugih elementov. Če še nimate sončnih očal, bi bilo dobro, da razmislite o njih. Tudi slog, ki je uporabljen pri izdelavi sončnih očal, je pomemben.

Obstajajo različni materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi sončnih očal. Najpogostejša sta plastika in kovina.Vendar pa se je pred časom na svetu začel oblikovati nov trend in sicer sončna očala z lesenimi okvirji. Leseni dodatki so v splošnem zelo elegantni in lahko obogatijo vaš poseben slog in vašo osebnost. Obstaja že ogromno lesenih modelov očal, najboljše pa je, da se jih lahko kombinira z lečami različnih barv, kar še dodatno popestri različne stile.

Ko uporabljate les, v bistvu uporabljate izdelek, ki ga zagotavlja narava. Namesto kovinskih in plastičnih okvirov, ki so zelo priljubljeni, boste imeli sončna očala, ki so trendna in popolnoma prijazna do okolja. Ne vsebujejo strupov, svinca in ostalih ljudem škodljivih snovi. Prav tako ne povzročajo kožnih alergij. Večina ljudi je pri nakupu lesenih sončnih očal previdna, vendar je dokazano, da so leseni okvirji enako dobri in trpežni kot drugi materiali. Pri izdelavi očal se uporabljajo tudi različne vrste lesa, kar pomeni, da so na voljo različne barve in različne teksture. 

Tudi v naši trgovini lahko najdete sončna očala z lesenimi okvirji in polarizacijskimi (polaroidnimi) stekli, ki so se izkazala za velik hit. Oglej si ponudbo tukaj.

Običajna sončna stekla le delno zmanjšajo bleščanje. Polarizirana stekla pa so proizvedena z namenom, da kontrolirajo bleščanje, zahvaljujoč posebnemu filtru, ki loči koristne žarke od teh, ki vpadajo horizontalno in ki dejansko povzročajo bleščanje.
Polarizacija je izredno pomembna za zaščito vida pred soncem. Po prehodu svetlobe skozi polarizacijske filtre, v oko prihaja izključno svetloba, ki za oči ni škodljiva.

Sončna očala s polarizacijskimi stekli so pomembnen pripomoček predvsem za vse tiste, ki veliko časa prebijejo v avtomobilu ali na prostem (zimski športi, jadranje, ribolov). Stekla s polarizacijskim filtrom poleg nujne zaščite pred UV žarki nudijo tudi popolno zaščito pred nezaželenim bleščanjem.

Prednosti polarizacije:

 • 100% UVA in UVB zaščita
 • preprečuje bleščanje
 • odličen kontrast
 • sproščeno gledanje
 • obstojnost barve

 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup