ZAKAJ UPORABLJATI MASKO ZA SPANJE

Kaj je maska za oči?

Mnogi od nas ne dobijo priporočenega ali kakovostnega spanja vsako noč. Pomanjkanje spanja lahko vpliva na naše telo - nas dela počasnejše, vpliva na naše možganske funkcije, upočasnjuje našo produktivnost pri delu in celo zmanjšuje naše sposobnosti odločanja.

Maska za oči, znana tudi kot maske za spanje ali sprostitvena očala, so cenovno dostopen, naraven način, ki nam pomagajo zaspati hitreje ... in nam pustijo spati. Očala so narejena iz mehke tkanine 100% bombaža, ki je namenjena za pokrivanje obeh očes, skrbi in pomaga omogočati stanje čiste teme. Maska za oči imajo nastavljiv elastičen pas, ki drži masko na glavi in blokira nezaželen vhod svetlobe na oči.

Ali maska za oči dejansko pomaga spati bolje?

Očesne maske so eden od najboljših orodij, ki se lahko uporabljajo za premagovanje težav s spanjem in pridobivanje kakovostnega in sproščujočega spanca.
Mnogi izdelki so bili razviti v zadnjih letih za pomoč ljudem s težavami v zvezi s spanjem, da jim pomagajo zaspati in pustiti spati. Maska za oči je ponavadi eden od najenostavnejših in najbolj učinkovita rešitev.

Ko možgani zaznajo čisto temo, povzroča nastajanje melatonina, kemikalije spanja. Da pomagate povzročito to stanje, lahko uporabite tudi čepe za ušesa. Ko ste blokirali hrup in svetlobo, so zagotovljene vse možnosti za spanje. Ljudjem, ki redno spijo čez dan, kot so medicinske sestre in drugim delavcem v nočnih izmenah lahko uporaba veliko koristi.

Kakšne so prednosti maske za spanje?

Najboljši način, za izbiro je, da se odločite, kaj bo primarna uporaba. Uporablja se lahko kot pomoč pri sprostitvi, lajšanju stresa in blaženju utrujenih oči. Masko za oči se lahko uporablja doma ali na potovanju, za boljše počutje, ko poskušate zaspati v prostoru, kjer niste vajeni spati, kot so hoteli ali bolnice. Ljudje, ki delajo ponoči, lahko uporabljajo masko za oči kot pomoč za spanja podnevi. 

V name prodajnem programu so vam na voljo tri izbrana sprostitvena očala:
Maska za spanje z ➡️aromaterapijo sivke in ➡️aromaterapijo kamilice ter maska za oči ➡️gorjušica.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene NE vsebujejo DDV in so KONČNE CENE.  Brez dodatnih-skritih stroškov!

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 40,00 €, vam jih preko dostavne službe DPD dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 40,00 € je strošek dostave 3,20.  Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe DPD ali dostavljalcu Pošte Slovenije z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  20 dni

  Garancija 20 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 20 DNEH nerabljenega  in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.  

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup