PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

KONOPLJIN ČAJ Z ARONIJO

 

Sedaj je idealen čas, da poskrbimo za preventivo ali za že obstoječe težave. Predstavljam vam res odlično kombinacijo za čaj - konoplja in aronija.

Zakaj?

Kot prvo je telo potrebno razstrupiti toksinov, ki se nabirajo v njem. Aronija ima največ antioksidantov in vsebuje zelo veliko vitamina C. Zelo učinkovita je pri razstrupljanju telesa vseh možnih toksinov. Vendar, je to samo njen lep preventivni del. Aronija lahko maksimalno vpliva na zaustavitev pojavov kroničnih bolezni, kajti vsebuje tako imenovani naravni antibiotik. Poseben poudarek bi dalI na bolezni (vključno s karcinomom ) jeter, na bolezni ( vključno s karcinomom ) debelega črevesa, bolezni srca, bolezni oči, prebavila in še veliko več. Vsakodnevno pitje aronijinega čaja ima velik vpliv na vaše splošno počutje, na vaša bolezenska stanja. Toliko bolje za vas, če uživate kot osnovo CBD kanabinoid, ki deluje na sistemu, na vzpostavljanju ravnovesja. V tem primeru imate delovanje tako na homeostazo, kot na same simptome.

Zakaj pa čaj konoplje z aronijo?

Zato, ker lahko naš zeliščni čaj pripravite tako, da bo izločeno tudi nekaj kanabinoidov in hkrati delovanje aronije. Delovanje bo zelo hitro občuteno na vašem razpoloženju in energiji. Kmalu boste občutili tudi zelo ugodne vplive na vašo prebavo. Istočasno bo potekalo razstrupljanje jeter, vključno z vsemi toksičnimi ostanki medicinskih zdravil, prostih radikalov, težkih kovin. Čaj bo vplival tudi na zaščito srca in možganov. Toplo ga priporočam za vsakodnevno pitje jetrnim in pljučnim bolnikom, ter vsem, ki se borite s stranskimi učinki kemoterapije, obsevanja, močnih zdravil. Prav tako pa je čudovita preventiva v boju s prihajajočimi virusi in bakterijami.

Verjamem, da je to dovolj razlogov in odgovorov na vprašanje zakaj piti konopljin čaj z aronijo.

Ekološki konopljin čaj najdete na povezavi zeliščni konopljin čaj z aronijo 50 g. Čaj je iz Slovenije iz kontroliranega porekla in okolja.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup