NE SPREGLEJ IZJEMNE PONUDBE 2 ZA CENO 1. NAROČIŠ 1 IZDELEK, PREJMEŠ 2!!! PONUDBA JE OMEJENA

KAJ JE OKSIDATIVNI STRES?

Ali ste že slišali za oksidativni stres? Kot veste, je naše telo redno izpostavljeno stresu. Obstaja več vrst stresov (psihični, kemični, fizični itd.) in eden izmed njih je tudi oksidativni stres. Zanj je značilno, da je povsem skrit v naših življenjih in žal vedno prisoten. Nastaja, ko s svojim življenjskim ritmom in slogom povzročimo, da se začnejo v našem organizmu kopičiti škodljive kisikove spojine. Te spojine predstavljajo veliko število molekul, ki so nastale iz molekularnega kisika. In te kisikove spojine senahajajo v naših celicah. Poskrbeti moramo, da imamo v celicah pravo ravnotežje med kisikovimi spojinami in antioksidanti. Če pa se ravnotežje v celici poruši, pride to oksidativnega stresa, ki povzroča različne poškodbe v celici. 

Kje se kaže oksidativni stres? 

Ta že v zgodnjih življenjskih obdobjih vpliva na pojavih različnih kroničnih bolezni, kot so sladkorna bolezen, kardioveskularne bolezni, različni tipi raka itd. Seveda se kaže že pri manjših bolezenskih znakih, kot na primer, da smo brez energije, utrujenost, migrena, depresija, angina itd. Razlogov za nastanek je veliko. Med najpogostejše spadajo hiter življenjski slog in onesnaženo okolje. Oksidativni stres lahko povzroči tudi intenzivna ali prekomerna telesna dejavnost, umetno pridelana hrana, alkohol, kajenje, prekomerno izpostavljanje sevanju itd. 

Kako se zaščititi pred tem stresom?

Najboljšo zaščito si bomo zagotovili z uživanjem primernih živil. Ta morajo vsebovati antioksidativne snovi, vitamine, karotenoide in polifenolne spojine. Tukaj je najbolj pomembno uživanje sadja in zelenjave. Dokazano je, da to zmanjšuje možnost nastajanja prostih radikalov v telesu, kar posledično pomeni manj oksidativnega stresa. Različne raziskave so pokazale, da višje uživanje sadja in zelenjave kaže seveda na boljše rezultate. Višji vnos sadja in zelenjave lahko vseeno učinkovito zmanjša pojav oksidativnega stresa v organizmu. Zraven sadja in zelenjave so pomembna tudi rastlinska olja, semena, domači čaji, začimbe itd. Pri živilih je pomembno tudi to, da je hrana domača ali lokalno pridelana. 

Grozdne peške v prahu, ki jih imenujemo kar čudežne grozdne peške so obogatene z kakovostnimi antioksidanti

Grozdne peške v prahu Bonatura vsebujejo vsebujejo visoko vrednost prehranske vlakninelinolne kisline in zelo pomembnega riboflavina (vitamin D2).
Slednji (riboflavin) ima veliko vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, pri ohranjanju vida, ohranjanju normalnih rdečih krvničk in presnovi železa. Prispeva k ohranjanju zdrave kože, delovanju živčnega sistema. 
zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, ohranjanju zdravih sluznic ter sproščanju energije pri presnovi.
Linolna kislina prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. 
Prehranske vlaknine, preprečujejo in lajšajo zaprtje, ohranjanju zdravo telesno težo, znižuje možnost za nastanek diabetesa in bolezni srca. 

Priporočen dnevni odmerek grozdnih pešk v prahu Bonatura vam nudi zdrav in 100% naraven prehranski dodatek riboflavina (b2), linolne kisline in prehranske vlaknine.
IMEJTE SE RADI IN JUTRA PRIČNITE Z ODMERKOV ANTIOKSIDATIVNEGA MIXA V PRAHU BONATURA  ali GROZDNIH PEŠK V PRAHU BONATURA.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi