ZAKAJ JE APRIL NAJBOLJŠI MESEC?

Čas hitro teče in če so nas je še pred kratkim zeblo zaradi zelo nizkih temperatur, je sedaj že tudi uradno prišla pomlad. To pomeni, da bo narava le zaživela v svežih barvah, tople temperature pa bodo na plano privabile veliko število ljudi, ki komaj čakajo aktivnosti v naravi. Zagotovo niste vedeli, da ime april izhaja iz latinske besede aperire, ki pomeni odpreti. To se nanaša na pomladno prebujanje narave in rastlin. Pri nas pa za april poznamo še ime mali traven, kar prav tako naznanja pomlad. 


Če si ogledamo nekaj zanimivih dni, se bo vsak spomnil seveda na 1. april, ki velja tudi za dan norcev. Gre za dan, ko so dovoljene različne potegavščine, s katerimi si lahko privoščimo kakšnega prijatelja. Dan izvira iz 18. stoletja, ko je dvorni norec nasmolil kralja Ludvika štirinajstega. Naslednji med omembe vrednimi dnevi je tudi Svetovni dan zdravja, ki ga praznujemo 7. aprila. Na ta dan je bila leta 1948 ustanovljena Svetovna zdravstvena organizacija, ki je ena izmed vodilnih organizacij, ki se spopada z aktualnimi zdravstvenimi vprašanji. Omeniti moramo tudi enega izmed novejših svetovnih dnevov in sicer Svetovni dan kreativnosti in inovacij, ki pri nas še ni tako zelo znan, vendar se vedno več govori o tej temi. Med pomembne dni spada tudi 22. april, ko praznujemo dan Zemlje. Ta dan je posvečen ozaveščanju glede varovanja okolja na Zemlji. Dan za tem pa se praznuje še svetovni dan knjige in avtorskih pravic. Slovenija je pri tem prazniku precej posebna, saj smo ena izmed redkih držav sveta, ki ta dan praznuje in obeležuje celoten teden. Ob tej priložnosti potega dosti različnih prireditev, ki se navezujejo na literaturo, branje in podobno. Med zadnje pomembnejše praznike spada še Dan boja proti okupatorju, ki ga praznujemo 27. aprila, je pa naš državni praznik. Ta dan je še posebej pomemben za našo domovino, marsikdo pa ima ta dan še posebej rad, saj je dela prost dan. 

S pomladjo pa se pričenja tudi vedno več različnih prireditev. Občutek imamo, da bo april hitro minil. Prav tako priporočamo čim več obiskov in aktivnosti v naravi - izkoristite tople in lepe dneve. Če imate težave s pomladno utrujenostjo, jo boste najbolje premagovali z zdravim načinom življenja. Sem seveda spada dosti vitaminov in gibanja. 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi