AKCIJA PROTEINOV 1+1. OB NAROČILI POLJUBNIH 1000 G PROTEINOV, PREJMEŠ DODATNIH 1000 G BREZPLAČNO. VELJA KRATEK ČAS. KLIK KLIK

ZAKAJ JE FEBRUAR NAJBOLJŠI MESEC?

Čas hitro teče in četudi smo pred kratkim skočili v novo leto, smo sedaj že v mesecu februarju. Ta je najkrajši v letu, kar je marsikomu še posebaj všeč. Ima tudi en dodaten dela prost dan - 8. februar, ko se spominjamo slovenskega pesnika Franceta Prešerna. Februar imajo radi tudi šolarji, saj so februarja po navadi zimske počitnice. Študentje imajo ta mesec malenkost manj radi, saj poteka takrat izpitno obdobje. Ne smemo pa pozabiti tudi na pust in pustne šeme, ki so všeč marsikomu. 

Februar je v celoti zimski mesec in kljub temu, da so zime zadnje čase bolj mile, nekaj snega vseeno rado zapade v tem mesecu, kar je kot voda na mlin vsem ljubiteljem zimskih aktivnosti. Kot zanimivost naj dodamo, da je februar dobil ime po latinskem prazniku sprave in očiščenja. Drugo ime za mesec februar je tudi Svečan. 

Glede na to, da je mesec kratek, s seboj vseeno nosi dosti zanimivega. Omenili smo že 8. februar, ko je v Sloveniji največji kulturni praznik. Kmalu za tem sledi praznik vseh zaljubljenih oz. Valentinovo. To je dan, ko je vse obarvano v rdečo barvo, srčke in tako naprej. Le glejte, da ne boste pozabili s kakšno majhno pozornostjo presenetiti svoje drage ali dragega.
Omenili smo tudi pust, ki ga letos praznujemo 16. februarja. Datum je odvisen od velike noči – pust je namreč 7 tednov pred veliko nočjo. To je dan, ko se marsikdo našemi v pustno masko in se udeleži kakšnega rajanja. Slednja so v naši državi še posebej popularna in razširjena. Potrebno je še dodati, da se pust deli na pustno soboto in pustni torek, ne smemo pa pozabiti na pustne krofe, ki so značilna jed pusta. 
Med pomembne dni spada še 21. februar, ko praznujemo mednarodni dan maternega jezika. Namen tega dne je, da spodbuja spoštovanje lastnega jezika in hkrati drugih maternih jezikov po svetu. 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih preko dostavne službe DPD dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20.  Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe DPD ali dostavljalcu Pošte Slovenije z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup