PROMOCIJA NEGOVALNEGA BIO ŠIPKOVEGA OLJA. OB NAKUPU 1, PREJMEŠ 2

ZA VSE TEGOBE JE KRIV VRAT!

Glavoboli, boleč in trd vrat, bolečine v ramenih in vratu, bolečine v očeh in čeljustih, tudi slabost in vrtoglavica, težave z zbranostjo ter marsikatera druga težava so znaki, ki na prvi pogled nimajo povezave z vratom, pa vendar je lahko vzrok prav tam.

Vpliv hrbtenice na bolečine?

Vratna hrbtenica je sestavljena iz sedmih vratnih vretenc, ki so med seboj povezane z diski ter podpirajo glavo ter omogočajo njen premik. Vratna vretenca imajo tako velik vpliv na glavo in delovanje vseh organov povezanih z njo. Vretenca tako vplivajo na možgane, oči, živce, vratne mišice, ramena, mandlje, ušesa, zobe, glasilke, vratne žleze, žrelo, ščitnico, zbadanje v ramenih, laket,...

Velika večina bolečine blaži z različnimi kremami, zmanjšuje bolečine z različnimi aparati za omilitev bolečin, se odpravi k maserju, obišče zdravnika in se odloči za zamenjavo ležišča. 
Prepogosto pa se pozablja, da je za bolečine v vratu lahko kriv neprimeren vzglavnik.

Najboljši vzglavniki so tisti, ki nudijo glavi in vratnemu delu hrbtenice stalno pravilno oporo ne glede na položaj ležanja. 

Na tržišču najdemo ortopedske, anatomske vzglavnike, vzglavnike proti bolečinam, vzglavnike za spanje v različnih položajih, vzglavnikih za različne letne čase,...
Pri izbiri morate upoštevati predvsem lastne potrebe in želje! 

Osebni vzglavniki imajo všito zadrgo, katera vam omogoča, da si vzglavnik lahko popolnoma prilagodite po lastnih potrebah, ne glede na vrsto polnila. Priporočamo vam izbiro naravnih zračnih polnil, ki ne le, da preprečujejo potenje, razvoj pršic, pomagajo lajšati tegobe, ... ampak so tudi higienski. 

V ponudbi imamo več kot 50 različnih osebnih vzglavnikov. Ponudbo si lahko ogledate tukaj.

Kakovost spanja je v veliki meri odvisna od pravilno izbranega vzglavnika, ki je najpomembnejši del ležišča! 

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup