JOGA ZA VSE GENERACIJE

Joga je primerna za vse ljudi, ne glede na starost ali telesno stanje. 

Osnova v jogi je nenasilje ali ljubezen v najširšem smislu, to je skrb za dobrobit vseh ljudi ter žive in nežive narave. Dober odnos do drugih se začne pri nas samih. Pri jogi se naučimo opazovati sebe, brez obsojanja ali lažnega ponosa. Z zavedanjem, kaj se dogaja v nas tako na fizičnem kot na psihičnem nivoju, nam omogoči, da se odločamo bolj premišljeno in zaživimo bolj izpolnjujoče življenje. Napetosti ob stresu se odrazijo na našem počutju in zdravju. Napetosti se najpogosteje kopičijo v mišicah ob hrbtenici in v ramenskem obroču zato z joga vajami pomagamo ublažiti le te napetosti. Če jih izvajamo z zaprtimi očmi se bomo lažje osredotočili na dogajanje v telesu. 

Z dihalnimi vajami, telesnimi položaji oz. asanami in mentalnim osredotočanjem dosežemo umirjenost telesa in duševno uravnovešenost (obvladate stres ter tesnobo). Dihanje je pri jogi zelo pomembno saj s pravilnim dihanjem lahko nadzorujete vaše telo in umirite misli. 

Učinki joge: večja prožnost telesa, izboljša držo, odpravljamo različne kronične bolečine in s pravilnim dihanjem zmanjšujemo stres in povečujemo občutek mirnosti.

Bonaturini izdelki za jogo vam omogočajo boljše počutje in udobnost, ki jo potrebujete pri sami izvedbi joge. Tako pri sami pranajami ali meditaciji s taburejem - ZAFU, noge ne bodo več zaspale ali pa bile mravljinčaste in tako lahko učinek izvedbe podaljšate in izboljšate. Z našo talno podlogo – ZABUTON pa vam pri samih izvedbah vaje ne bo spodrsavalo in sproščanje bo imelo še večje učinke. Z malo truda lahko s kompletom za jogo izboljšate svoje življenje. 

 

Kako živeti srečno, zdravo ter uspešno življenje?

V Indiji so s pomočjo meditacije pred tisočletji živeli modreci, ki so raziskovali principe, ki vladajo naravi in našemu telesu. Da živimo v sožitju s seboj in okolico ter smo zavzeti k pozitivnim stališčem do življenja, je potrebno samo z vztrajnostjo in disciplino vaditi jogo. Rezultati se bodo poznali na nivoju zdravja, počutja, energetskega stanja in pozitivnega pogleda na svet in s tem bomo bolj kvalitetno živeli. Z uporabo in s spoznavanjem joge lahko vsako življenjsko obdobje s pravilnim pristopom obrnemo sebi v prid. 

S sodobnim načinom življenja marsikdaj pozabimo na svojo energijo, kar nas pripelje do kronične utrujenosti. Naše življenje temelji na energiji in če nastanejo primanjkljaji začnejo, stvari ubirati svojo pot. In kaj narediti, da se temu izognemo? Obveznosti moramo znati porazdeliti in dojeti, da nismo za vse sami in znati reči tudi ne. Enostavno si moramo vzeti čas za sebe in se spraviti v red. Z vsakodnevno vadbo joge se vsega tega razbremenimo,  se spočijemo, osvežimo in napolnimo baterije, z dodatno energijo, ki jo dobimo pa veliko lažje rešujemo dnevne težave in stres.  

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 4,0 €. Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za sam nakup registracija ni potrebna. Z registracijo zbiraš listke in kupuješ ceneje. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup

Pravilnik o piškotkih

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje med brskanjem po spletni strani. Nujno potrebni piškotki se shranijo v vašem brskalniku in so nepogrešljivi za osnovno delovanje spletne strani. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb, ki nam pomagajo analizirati in razumeti, kako uporabljate našo spletno stran. Ti piškotki se shranijo v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Te piškotke lahko tudi onemogočite. Vendar pa lahko onemogočenje nekaterih od teh piškotkov vpliva na vašo izkušnjo brskanja.

Nujni - Ti piškotki so bistvenega pomena za pravilno delovanje spletne strani. Ta kategorija vključuje piškotke, ki zagotavljajo osnovne in varnostne funkcije spletne strani. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Analitika - To so katerikoli piškotki, ki niso nujni za delovanje spletne strani in se uporabljajo posebej za zbiranje osebnih podatkov uporabnikov prek Google Analytics, Google Ads in drugih ugnezdenih vsebin ter jih imenujemo nenujni piškotki.

Potrdi