PREVERI NOVE BIO IZDELKE > RASTLINSKO PROTEINSKO MESO, GRAHOVI IN RIŽEVI PROTEINI, INDIJSKI TRPOTEC, MSM

Kapok vzglavniki

KAPOK VZGLAVNIKI

Udobna in varna izbira ali alternativa!

Kapok je dobra izbira za tiste, ki iščejo povsem naravno alternativo mehkejšim blazinam, kot so blazine iz pene, perja ali poliestra, saj je brez potencialno strupenih snovi. Brez nečloveške krutosti nabiranja puha in perja. Kapok preja je kompostabilna biološko razgradljiva, ki zmanjšuje odpadke.

Kapok je "hipoalergen" in je lahko alternativa za tiste, ki so alergični na druge vrste naravnih polnil. Preja se zlahka razrtga na majhne koščke, posamezna vlakna pa se privlačijo in se oprimejo drug drugega, kar daje zanimivo mehko teksturo, podobno surovemu bombažu. Ima dokaj enakomerno gostoto in se ob stiskanju vrne v prvotno obliko. Je popolnoma brez vonja.

Kapok pogosto primerjamo s puhom. Puh in kapok sta oba mehka, toda podobnosti se tu končajo. Ena izmed najboljših lastnosti kapoka je njegova prilagodljivost; lahko se ujema z obliko vaše glave in vratu ter nudi odlično enotno oporo.

V lastni proizvodnji izdelujemo kapok vzglavnike v 7 različnih dimenzijah, ki nudijo udobje in zagotavljajo puhasto polnilo. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni z rastlinsko kapok prejo, ki je naravno polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Kapok vzglavnik priporočamo vsem, ki ste vajenih puhastih mehkih vzglavnikov. Vzglavniki so izdelani iz naravnega materiala, brez umetnih dodatkov in kemikalij.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku. 

Nakupuj po

OZNAKI

PO NAMENU

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup