CEMPRIN VZGLAVNIKI S POLNILOM VISOKOGORSKEGA ŠVICARSKEGA BORA ZDAJ S POPUSTOM. KLIK KLIK

Dostava in stroški

Možnosti dostave:
-Dostavna služba DPD
-Pošta Slovenije
-Osebni prevzem v Pesnici pri Mariboru

Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali navadno dostavo preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

Pred dostavo vas bo kurir dostavne službe obvestil na kontaktno števiko (ki jo posredujete ob naročilu). Lahko pa preko aplikacije dostavne službe DPD tudi spremljate dostavo vašega paketa, spreminjate čas dostave, lokacijo dostave in dan dostave.

Dostava z dostavno službo DPD
Pri nakupu izdelkov do 50,00 €  je strošek dostave 3,20 €.
Pri nakupi izdelkov nad 50,00 € je dostava z dostavno službo DPD brezplačna.

Dostava z dostavno službo DPD in plačilom po povzetju (z odkupnino) je za 0,8 € dražja.

Dostava paketa na PETROL pickup lokacijo (DPD pickup točka), se za storitev vročanja paketa PETROLU doplača 0,3 EUR in 0,8 € za obdelavo odkupnine (v primeru plačila po povzetju). 

 

 

Dostava preko Pošte Slovenije:
Pri nakupu z dostavo s Pošte Slovenije je strošek dostave 4,8 €.
Pri izbire dostava preko Pošte Slovenije in plačila po povzetju (z odkupnino) vam pošta Slovenije zaračuna še 0,8 € provizije za plačilo položnice.

 

Dostavljamo tudi v druge države EU.Strošek dostave je odvisen od vrednosti naročila.

Zakaj bonatura?

 • Brez skritih
  stroškov

  Brez skritih stroškov

  Cene vsebujejo DDV in so KONČNE CENE. Pri vsakem izdelku so jasno prikazane neto cene brez DDV in cene z DDV za končnega uporabnika.

 • Brezplačna
  dostava

  Brezplačna dostava

  Za naročilo izdelkov v skupni vrednosti NAD 50,00 €, vam jih preko dostavne službe DPD dostavimo BREZPLAČNO. Čisto zastonj! Pri nakupu izdelkov DO 50,00 € je strošek dostave 3,20.  Več v dostava in stroški.

 • Plačilo po
  povzetju

  Plačilo po povzetju

  V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, svoj paket plačate kurirju dostavne službe DPD ali dostavljalcu Pošte Slovenije z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami ob prevzemu.

 • Hitra dostava
  do 3 delovne dni

  Hitra dostava do 3 delovne dni

  Naročeni izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo DPD ali preko Pošte Slovenije. Naročilo bo dostavljeno najkasneje v roku do 3 delovnih dni od dne oddaje naročila. Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, bo o tem obvestil kupca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je naročnik-uporabnik navedel ob naročilu.

 • Garancija
  14 dni

  Garancija 14 dni

  Ker imamo zadovoljne naročnike, smo prepričani, da bomo zadovoljili tudi vas. Če pa se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boste zadovoljni oz. ne boste dobili izdelka, ki ga pričakujete, ga lahko v 14 DNEH nerabljenega in original zapakiranega vrnete. Več o vračilu izdelkov si preberite v pogoji vračila izdelkov.

 • Enostaven
  nakup

  Enostaven nakup

  Spletni nakup v trgovini kjer je narava doma je čist enostaven. Samo izbereš želene izdelke, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je to. Za nakup registracija ni potrebna. Čist enostavno in hitro!

 • Naravno
  zdravo

  Naravno zdravo

  Izdelki ne vsebujejo kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih zdravju škodljivih materialov. Za naše izdelke uporabljamo samo naravne materiale, saj se zavedamo, da je le naravno dovolj dobro za vas.  

Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na spodnjo tel.št. 041 961 831

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup