STE ŽE POIZKUSILI NAŠE JAGODE OBLITE S ČOKOLADO. MMMM...ODLIČNE KOT MAJHNO DARILO ZA VELIKO PRESENEČENJE

Cemprin vzglavniki

BOROV-CEMPRIN VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih izdelkov in verjamemo tudi, da imamo vzglavnik  prav za vas!

Vzglavniki Bonatura iz cempre zagotavljajo preprosto, naravno udobje. Blazine in vzglavniki, so že stoletja priljubljeni in preverjeno zagotavljajo globljejši in sproščujoč spanec. 

Vzglavniki napolnjeni z posebej fini oblanci švicarskega bora (cempre) ustvarjajo posebno gozdno atmosfero.  Presenetljivo mehko polnilo vas bo popeljalo v švicarske alpe in globok spanec. Ustvarite si gozd v lastni spalnici.

Kaj je Cemprin (Pinus cembra)? 
Švicarski bor ali Swiss stone pine je vrsta višinskega bora, ki raste v najvišjih predelih Alp pod ekstremnimi podnebnimi razmerami. Njegov les vsebuje dragoceno eterično olje, ki hlapi v prostor in s svojim vonjem, daje občutek varnosti in blagodejno deluje na naše telo, duha in dušo. Z vonjem boste ujeli nežen vonj lesa ter note limone in vanilje. Vonj je zelo svež, diši kot gozd!
Spoznajte pozitivne učinke cenjenega Cemprina, ki s svojo počasno rastjo v visokogorju velja za kralja Alp. Gosta rast in visoka vsebnost shranjenih eteričnih olj podarja lesu cemprina vrsto lastnosti, ki koristijo človeku.

V lastni proizvodnji izdelujemo borove-ceprin vzglavnike v 7 različnih dimenzijah, ki nudijo udobje in posebno doživetje. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni z oblanci visokogorskega švicarskega bora (cempre). ki so lesno polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Vzglavniki so izdelani iz naravnega materiala, brez umetnih dodatkov in kemikalij.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku. 

Nakupuj po

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup