TO POLETJE VAM ŽELIMO Z ZNIŽANIMI CENAMI V VAŠ DOM PRIPELJATI VONJ CEMPRINA. NE SPREGLEJ ZNIŽANIH CEMPRIN (BOROVIH) VZGLAVNIKOV!

Ajdov vzglavnik

AJDOVI VZGLAVNIKI

Verjamemo v kvaliteto naših naravnih izdelkov in verjamemo tudi, da imamo vzglavnik  prav za vas!

Vzglavniki Bonatura iz ajde zagotavljajo preprosto, naravno udobje. Blazine in vzglavniki, so že stoletja priljubljeni in preverjeno zagotavljajo boljši in bolj miren spanec. 

Vzglavniki napolnjeni s tisoč drobnimi popolnoma naravnimi luščinami ajde, zagotavljajo oporo za glavo in vrat in se zlahka enačijo tradicionalnimi vzglavniki. Mehka, stisljiva polnila za vzglavnik in blazine, kot so pena, poliester, se lahko med spanjem stisnejo pod težo vašega telesa. Ne morejo zagotoviti ustrezne podpore, kar povzroči slabo držo spanja in nelagodje.

V lastni proizvodnji izdelujemo ajdove vzglavnike v 7 različnih dimenzijah, ki nudijo nežno mikromasažo in udobje. V primerjavi s klasičnimi vzglavniki, so polnjeni luščinami ajde, ki so naravno polnilo, kar lahko zagotavlja udoben in naraven spanec. Vzglavniki so izdelani iz naravnega materiala, brez umetnih dodatkov in kemikalij.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili še tako zahtevno stranko in našli rešitev za udoben spanec in tegobe, ki vas pestijo pri počitku. 

Nakupuj po

OZNAKI

ZAKAJ KUPOVATI NA BONATURA.SI?

Potrebno je izbrati lastnosti produkta

Artikel

je bil uspešno dodan v vašo košarico.

Nadaljuj z nakupovanjem Zaključi nakup